Nieuwe leerling op OBS De Klimop?

Wilt u ontdekken of openbare basisschool De Klimop in Reusel de beste school is voor uw kind? Dan bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.
Wij vertellen u graag meer over onze school en onze visie op onderwijs. Ook geven we u een rondleiding door onze school en we stellen graag onze leerkrachten en leerlingen aan u voor.

Tijdens een rondleiding kunnen we u laten zien waar wij voor staan (actief), hoe wij met kinderen werken (betrokken) en wat ons onderwijs oplevert voor alle betrokkenen (competent).

Wij nemen graag de tijd om u een goed beeld te geven van onze school!

Op 14 maart aanstaande is er een inloopochtend. Van 9.00 uur tot 12.00 staan wij klaar om u te ontvangen en de school te laten zien. De school is dan in bedrijf en het is zo zeer goed mogelijk de sfeer te proeven en onze manier van werken in de praktijk te zien. 
Tijdens deze open ochtend kunnen nieuwe ouders een kijkje komen nemen in onze school. Ze kunnen komen kijken naar het werken in hoeken bij de kleuters en zien hoe de andere groepen hun lessen volgen. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de visie van de school, de verandering naar het continurooster, de toepassing van lessen in de moderne tijd (programmeren, techniek, etc.) en andere schoolspecifieke zaken. 

Onze open avond is dit schooljaar gepland op woensdag 14 maart. Van 18.30 tot 20.30  kunt u ook een rondleiding krijgen, alles vragen over onze school en natuurlijk in de verschillende groepen kijken. De leerkrachten van de onderbouw geven deze avond om 19.00 uur een presentatie over hoe wij werken in de groepen 1 en 2. Er zijn ook verschillende leerkrachten die u verder kunnen vertellen hoe we zorgen voor doorgaande lijnen van groep 1 t/m 8. Daarnaast is er in de ontvangsthal te zien, horen en lezen over de toepassing van ons onderwijs dat aansluit bij deze tijd: techniek, programmeren, uitdagend werk, sociaal-emotionele ontwikkeling en andere schoolspecifieke zaken. 

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met:

mevrouw Astrid Morssinkhof
telefoon: 0497-620008
e-mail: info@obsde-klimop.nl of  astridmorssinkhof@obsde-klimop.nl 

Wilt u al meer lezen over onze school? In onze schoolgids krijgt u al een goed beeld van waar wij voor staan!

Wilt u uw kind graag inschrijven? Klik dan hier voor een aanmeldingsformulier.

Wilt u ons ook graag op twitter volgen? Voeg ons dan toe: @DeKlimopReusel