GROEP 6/7

           
Thijs van Bree                                                    Lieke Koolen-Heijmans                               Luka Schellekens (LIO ma-di)

DAF-museum
Dinsdag 8 januari zijn we met de hele groep naar het DAF-museum gegaan in Eindhoven. We kregen eerst een korte uitleg over het museum en vervolgens zijn we in groepjes het museum gaan verkennen. Dit deden we aan de hand van een speurtocht. We moesten goed zoeken naar de juiste voertuigen om de vragen goed te beantwoorden.
Het was heel leuk om op deze manier door het museum te lopen, we hebben gave dingen zien! Bij deze willen we ook nog even alle ouders/opa's/oma's/tantes bedanken voor het rijden en meedenken over het vervoer!Democracity
We zijn met groep 7 in de raadzaal van Reusel-De Mierden geweest om daar het spel Democracity te spelen. Daar hebben we allemaal een politieke partij opgericht en nagedacht over welke voorzieningen wij belangrijk vinden vanuit onze partijvisie. Toen moesten we in overleg met andere partijen over deze voorzieningen; kunnen wij vertellen en anderen overtuigen om deze voorziening op te nemen in onze city?!
Leuke ervaringen opgedaan. Echt politiek talent gezien en goede discussies gevoerd.